feedback
Korisnici su najbolji evaluatori usluge, shodno potrebi da unapređujemo naše poslovenje i želji da dođemo do povratnih informacija od naših korisnika, omogućavamo Vam da nam date svoje sugestije, primjedbe, pohvale ili bilo koju drugu povratnu informaciju od koje ćemo sigurno imati veliku koristi. Unaprijed se zahvaljujemo za sve pohvale i kritike, jer dobronamjerna pohvala i kritika su najbolji motivatori za nastavak djelovanja ili incijativa za korekciju uočene pogreške, zato Vas molimo da napišete svoje mišljenje.

Za skriveni “feedback” pišite OVDJE

Za javni “feedback” pišite OVDJE

Volim što smo drugačiji

Od prvog dana postojanja ovog kluba vizija je da budemo drugačiji, kvalitetni i profesionalni, nadam se da jesmo. Istina je da uvijek može bolje, tome težimo i bit ćemo 😉

Elmir Ćerimagić – Ćera

Svaka čast, radite kvalitetno i

Svaka čast, radite kvalitetno i drago mi je da jedan takav klub postoji u našoj opštini. Profesionalan rad!

Chata

Jedan izuzetan tim, sa jasnim

Jedan izuzetan tim, sa jasnim ciljevima, vizijama, zeljama i sposobnostima za rad s djecom. Pokrenuli ste lavinu pozitivnih pomaka u razvoju nase djece, njihovih psihofizickih sposobnosti.
Pomaknuli ste granicu, promjenom svijesti kod odraslih, kod drustvene zajednice o vaznosti kolektivne odgovornosti fizicke aktivnosti u obliku atletskih i drugih sposobnosti.
I sto je najvaznije, nesebicna ljubav i paznja koju dajete ovom projektu je za svaku pohvalu.
Zelim Vam kao timu da uspijete u svakom pogledu, u svakom koraku .

Azra Ibrahimbegovic – Spahic