Dragi članovi, obavještavamo Vas da smo sa domaćim brendom HAAD dogovorili saradnju te da će isti biti naša oficijelna oprema u ovoj i budućim sezonama. Ovo ste djelimično mogli naslutiti, jer je naša seniorska ekipa nastupala u HAAD-ovim dresovima. Naše rukovodstvo i rukovodstvo kompanije HAAD su uspjeli dogovoriti ovu saradnju od koje ćemo svi imati koristi.

Mi kao klub ovom saradnjom dobijamo kvalitetnu i brendiranu opremu jedinstvenog dizajna za naš klub tako da se ne može desiti da neki drugi klub ima istu opremu, brzu i efikasnu dostavu nakon narudžbe, mogućnost plaćanja u dvije rate, mogućnost kupovine tokom čitave godine, mogućnost kupovine osnovnog paketa opreme i ukoliko želite sve ili pojedinačno iz dodatnog paketa opreme.

OSNOVNI PAKET

-Atletska majica

-Atletski donji lasteks

-Trenerka komplet

DODATNI PAKET

-Čarape

-Ruksak

-Polo majica

-Obične pamučne majice

-Radne majice

-Kape

-Kompresijsku opremu

-Trening majica

-Dukserica

-Potkošulja pamuk

-Peškir

Način narudžbe, uplate, preuzimanja i sve ostale pojedinosti možete dobiti od trenera na treninzima. Narudžbu opreme možete izvršiti na svakom treningu. Napominjemo da je osnovni paket obavezan za sve članove, te da je svaki javni nastup na svim tipovima i vrstama takmičenja, kako na državnim tako i na regionalnim obavezan u klubskoj opremi, osim u reprezentativnim ili onih atletičara koji imaju privatni potpisan ugovor sa nekim od svjetskih brendova. 

Budi atleta ba