fbpx
atleta-logo

Prijave za takmičenja

Aktuelne prijave na naša naredna takmičenja

Najbrži uz najbrže
Najbrži uz najbrže je projekat koji je koncipiran na ideji da se u sklopu jednodnevnog eventa, na platou BBI Centra, organizuje takmičenje u sprintu na 50m i tako pronađe najbrži/a u raznim kategorijama.
Prijava za učešće
Quickie dječija atletska liga
Quickie dječija atletska liga je jedinstveni sportski projekt u regionu koji ima za cilj okupljanje djece, zabavu kroz prilagođena atletska takmičenja i testiranje njihovih sposobnosti pružajući im priliku da otkriju i iskažu svoje individualne potencijale.
Prijava za učešće
Atletski Miting
Atletski miting Novi Grad Sarajevo je miting koji se održava svake godine u mjesecu junu u periodu “Novogradskih dana”. Miting ima za cilj da popularizira atletiku u Gradu Sarajevo, te da na taj način privuče što veći broj dječaka i djevojčica u atletski sport.
Prijava za učešće
Postani Atleta
Postani ATLETA je projekat koji ima za cilj da okupi omladinu stariju od trinaest godina, učenike osnovnih i srednjih škola, početnike i profesionalce, sportaše drugih sportova i one koji nikad nisu imali dodira sa atletikom, omogući im sistem takmičenja u kojem imaju priliku da pobjedom u svojoj konkurenciji i željenoj disciplini postanu ATLETA.
Prijava za učešće
Left Menu Icon
Right Menu Icon