Čast i zadovoljstvo nam je informisati vas da smo uspjeli uspostaviti saradnju sa još jednim sponzorom. Riječ je o NLB banci, srebrenim sponzorom Atletske rekreativne lige s kojim ćemo u budućnosti zajedničkim snagama unapređivati Atletsku rekreativnu ligu i ostale segmente kluba. Ideja o ovom sponzorstvu nastala je na osnovu našeg poziva za sponzorstvo, kojeg smo objavili prije nekoliko sedmica. Zahvaljujući našim prijateljima i društveno odgovornim ljudima ubrzo smo dobili poziv od strane NLB banke sa ciljem da uđemo u saradnju, što se i dogodilo.

Kao što smo rekli, NLB banka je srebreni sponzor Atletske rekreativne lige, koji će svojim raznim dorinosima u velikoj mjeri uticati da ovaj projekat postane još bolji i još popularniji. Pored toga što ćemo unapređivati ARL, iz ovog budžeta ćemo obezbijediti par stipendija za naše talentovane dječake i djevojčice, na šta smo se obavezali i na šta smo akcenat stavili u pozivu na sponzorstvo.

U dosadašnjim pregovorima koje smo imali, uočili smo da je riječ o veoma profesionalnoj kompaniji, koja djeluje svrsishodno i veoma brzo. Zahvaljujući njihovoj želji da postignemo što bolji dogovor i našem “arsenalu” ideja, došli smo do zaključka da ćemo pored ovog sponzorstva uspostaviti jedan novi projekat u našem klubu, o čemu je riječ bit ćete veoma brzo informisani.

Moramo istaći činjenicu da smo mi kao organizatori veoma sretni i zadovoljni ovom saradnjom jer ćemo istom lakše postizati naše zacrtane ciljeve, jer nam je ovo afirmacija našeg stava da će jednom doći sve na svoje i jer nam ovo predstavlja motiv da nastavimo dalje u zamišljenom pravcu unapređivanja našeg kluba.

Budi atleta ba