Studenti IV godine Fakulteta za sport i tjelesni odgoj sa AK Novi Grad Sarajevo organizuju “Zimski dječiji atletski miting”!!

Ovom saradnjom AK Novi Grad Sarajevo i FASTO je napravio divnu priču, koja se zasniva na tome da u sklopu navedenog programa radimo cijeli semistar na organizaciji novog projekta. Mi ćemo studentima davati praktične vrijednosti, vršiti vježbe i probe, pripremati organizaciju kroz sve bitne segmente za uspješnu organizaciju jedne atletske manifestacije. S ovim dobijamo svi, mi kao klub novi projekat i novu edukovanu radnu snagu, studenti praksu, Fakultet bogatiji program predmeta.

Miting je namijenjen za djevojčice i dječake uzrasti od 2007. do 2016. godišta. Učesnici svoje medalje skupljaju na više atletskih disciplina prilagođenih njihovom uzrastu. Samo neke od njih su bacanje kugle i vortexa kao i trčanje na različitim disciplinama.

Prijavu možete izvršiti preuzimanjem excel tabele ispod, popunjavanjem i slanjem tabele na mail: [email protected].

TABELA ZA PRIJAVU ZA ZIMSKI DJEČIJI ATLETSKI MITING SARAJEVO 2022

RASPIS za Zimski dječiji atletski miting_1668090036 (1)

Za sve ostalo nas pratite, jer će služba za odnose s javnošću ovog projekta, a to su studenti koji su preuzeli ovaj sektor, permanentno raditi na promociji ovog projekta putem naših kanala komuniciranja.

Budi atleta ba!