Danas je u Centru Safet Zajko startala nova sezona Quickie dječije atletske lige. Na startu sezone nastupilo je 124 učesnika, a zahvaljujući dobrim vremenskim uslovima i raspoloženju naših takmičara, kolo je proteklo uz zabavu i odlične rezultate.

Učesnici kategorije „bijeli“ i „žuti“, oni najmlađi, takmičili su se u disciplinama 50m prepone i skokovi u vreći, dok su oni nešto stariji, učesnici kategorije „plavi“ i „crveni“ nastupili u disciplinama 5x60m sa zadatkom i vezani sunožni skokovi u dalj iz mjesta.

Rezultate i bodovanje 1. kola Quickie dječije atletske lige možete vidjeti na oficijelnoj tabeli Quickie dječije atletske lige OVDJE (u rubrici ČLANOVI I REZULTATI LIGE).

Ukoliko uočite bilo kakvu nepravilnost i grešku, sa ovog kola, vezanu za rezultate, molimo vas da to prijavite na mail [email protected] kako bi ih mogli ispraviti.

Naredno kolo je na programu 06.05.2023. godine, a na rasporedu su druge atletske discipline. O pojedinostima za ovo kolo bit ćete blagovremeno obavješteni.