Danas je u Centru Safet Zajko održano drugo kolo Quickie dječije atletske lige.
Na ovom kolu nastupilo je 66 učesnika, a zahvaljujući njihovom dobrom raspoloženju i dobrim vremenskim uslovima, kolo je proteklo uz zabavu i odlične rezultate.
Učesnici kategorije „bijeli“ i „žuti“ su se takmičili u disciplinama 50m i Vezani sunožni skokovi u dalj iz mjesta, a učesnici „plave“ i „crvene“ kategorije nastupili su u disciplinama 60m prepone i Bacanje vortexa. Moramo istaći da je i ovo kolo proteklo po planiranom redoslijedu i rasporedu, bez neželjenih događaja, nadamo se da će tako ostati i do kraja i da će djeca jednako uživati i u narednim periodu.

Rezultate 2. kola Quickie dječije atletske lige možete preuzeti OVDJE
Bodovanje i ranking listu po kategorijama možete vidjeti na oficijelnoj tabeli Quickie dječije atletske lige OVDJE (u rubrici ČLANOVI I REZULTATI LIGE).

Ukoliko uočite bilo kakvu nepravilnost i grešku, sa ovog ili predhodnog kola, vezanu za rezultate, molimo vas da to prijevaite na mail [email protected] kako bi ih mogli ispraviti.

Naredno kolo je na programu 18.7.2020. godine, a na rasporedu su druge atletske discipline. O pojedinostima za ovo kolo bićete blagovremeno obavješteni.