fbpx
atleta-logo

Programi

Više Informacija o Našim Programima i Ponudama

Atletika za sve generacije i varijacije

“Atletika za sve generacije i varijacije” je naš pravac kojim želimo da atletika, koja je osnova svake kretnje, bude sastavni dio svake osobe bez obzira na godine, spol, vrstu vježbača (profesionalni ili amaterski), razlog vježbanja (rekreacija, rehabilitacija ili kondiciona priprema) ili bilo kojeg drugog razloga vježbanja.

Shodno našoj želji i namjeri, koncipirali smo ponude i usluge kao što su:

Usluge

null

INDIVIDUALNI OBLIK RADA

Za više informacija pređite kursorom

Ovaj oblik rada nudimo za svaki kineziološki oblik, koji ima za cilj da od Vas napravimo bolje utrenirane osobe sa akcentom na kondicionu pripremu i fitness trening.

Ovaj vid treninga se sprovodi na principu jedan vježbač jedan trener u kojem se maksimizira individualizacija s ciljem da trening za vježbača bude što potpuniji, te da trener ima vremena vježbača ispraviti u svakom momentu treninga.

null

GRUPNI OBLIK RADA

Za više informacija pređite kursorom

Ovaj oblik oblik rada nudimo za svaki kineziološki oblik, koji ima za cilj da se postigne unapređenje fizičkih sposobnosti, funkcionalnih sposobnosti, fizičkog izgleda i psihološkog stanja.

Ovisno od veličine grupe i sastava grupe po pitanju godina, treninzi se sprovode pod nadzorom i kontrolom jednog ili dva trenera. Grupe se formiraju prema homogenim pravilima i ciljevima grupe, te tako se cijela grupa vodi u jednom pravcu. Trenutno sprovodimo grupne treninge za ponude ATLETSKA ŠKOLA, ATLETSKI TRENING i ATLETSKI FITNESS, u koje se možete odmah uključiti i početi sa radom. Ukoliko imate i Vi grupu sa bilo kojim kineziološkim ciljem, mi nudimo mogućnost da organizujemo posebne termine za Vas i tako da Vas uz stručni nadzor naših trenera dovedemo do cilja.

null

FAMILY TIME PAKET

Za više informacija pređite kursorom

Ovaj oblik rada nudimo sa ciljem da omogućimo treniranje roditelja i djece u isto vrijeme.

Kroz dosadašnji rad uvidjeli smo da roditelji ne znaju šta da rade dok im je dijete na treningu, ili da ne znaju šta će sa djetetom dok oni treniraju. Ovaj paket predstavljamo kao konačno rješenje za ove male probleme, te istim nudimo mogućnost da u isto vrijeme treniraju roditelj i dijete. Roditelj trenira po programu ATLETSKOG FITNESS-a, a dijete po programu ATLETSKE ŠKOLE, na istom mjestu u isto vrijeme, samo u odvojenim grupama i sa odvojenim trenerima.

Prednosti ovog paketa su:
– Ušteda vremena,
– Ušteda novca, jer nemate duple troškove prevoza, ili troškove ranijih izlazaka dok ste čekali da vam dijete trenira,
– Popust na obje usluge (ATLETSKI FITNESS i ATLETSKA ŠKOLA ) od 10%


Svaki dio naših ponuda i usluga ima za cilj da Vam olakša i učini mogućim vježbanje kojim ćete postati ATLETA, oblik i stanje koji svako želi biti.

Budite atleta ba!

Atleta
Right Menu Icon